Silvester’s

시드니 하버 메리어트 호텔 앳 서큘러 키

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Silvester’s is a multi-award-winning, chef-hatted, spectacularly designed restaurant. Our creative, exquisite contemporary cuisine is an intriguing showcase and fusion of global flavours by our Michelin Star-experienced French chef, Raphael Szurek, trained under celebrity Lyonnais chef Paul Bocuse himself.
Each item is crafted from locally sourced all-Australian fresh produce and is complemented by over 100 premium Australian and international wines. With a front-row seat to the kitchen and a mix of open and intimate spaces, Silvester’s provides a truly immersive dining experience.

요리

호주식, 인터내셔널

행사

캐쥬얼 다이닝, 기념일, 가족 식사, 파인 다이닝, 큰 규모 파티 (10명 이상), 프라이빗 행사, 로맨틱 다이닝, 화려한 공간, 주말 브런치

카테고리

시그니처 레스토랑

운영 시간

Breakfast: Weekdays, 6:30am – 11am; Weekends & Public Holidays, 7:00am – 11am | Lunch: Daily, 12pm – 2pm | Dinner: Weekdays, 6:00pm – 10:30pm; Weekends & Public Holidays, 6:00pm – 10:30pm

주소

1 Bulletin Pl, Sydney NSW 2000

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